SELF COACH SYSTEMS  
 Cautare rapida mai multe
 

Cautare avansata

Vezi toate produsele
 Categorii
CARTI & CD-uri 
DVD-uri 
Revista PROFESOR DE... FERICIRE 
 Noutati mai multe
Sfanta Taina a Casatoriei
Sfanta Taina a Casatoriei
Puncte bonus 0.00
22,40RON
 Informatii
Plan de Marketing
Prezentare Selfcoach
Termeni si Conditii
Codul de Conduita Etica
Protectia Datelor Personale
Procedura de Comanda
Livrare si Retur
 Contact
Telefon 
+4 031 100 80 70
Fax 
+4 031 100 80 70
Mobil 
+4 0727 77 80 06
+4 0723 26 90 40
E-mail 
office@selfcoach.ro
comenzi@selfcoach.ro
sesizari@selfcoach.ro
 Cele mai vandute
01.Ce SA NU FACI ca SA FACI BANI in MLM
02.3 Pasi spre Extraordinar!
03.Alti 3 Pasi spre Extraordinar!
04.Afacerea ta... FM Group
05.START SISTEM in Network Marketing
06.Asa cum gandeste omul (carte)
07.Pachet C+CD 002
08.Cele 3 calitati ale unui lider de succes
09.Scornituri spaimantatoare
10.Pachet C+CD 003
Prezentare SELF COACH
PREZENTARE
SELF COACH SYSTEMS
 
 
Ce este SELF COACH?
Un sistem educațional și de dezvoltare personală simplu de accesat și extrem de generos, creat pentru a te ajuta și a te îndruma în viață, astfel încât să îți atingi mai ușor și mai facil scopurile personale.
 
Cum mă ajută SELF COACH?
Clubul de Dezvoltare Personală SELF COACH selectează cele mai bune lucrări apărute în domeniul dezvoltării personale, oferindu-ți doar ce contează cu adevărat. Astfel, vei câștiga o mulțime de informații valoaroase și de timp pentru tine.
 
Ce produse și servicii îmi oferă SELF COACH?
SELF COACH îți oferă cărți, CD-uri audio, e-book-uri, materiale audio mp3, DVD-uri, reviste, articole, newslettere din domeniul dezvoltării personale și cunoașterii de sine.
De asemenea, îți pune la dispoziție cursuri, seminarii, workshop-uri, training-uri, consultanță personalizată și coaching cu cei mai buni traineri, speakeri și coachi din țară și din străinătate.
Prin intermediul parteneriatelor încheiate cu companiile de profil, SELF COACH îți oferă acces cu reducere la cele mai importante evenimente din domeniul self-help care au loc lunar în România și străinătate.
 
Ce avantaje îmi oferă SELF COACH?
Ca membru al Clubului de Dezvoltare Personală SELF COACH, ai acces la toate produsele și serviciile din sistem cu reducere și/sau cu puncte bonus (care se pot transforma în alte reduceri sau bani).
De asemenea, SELF COACH îți mai oferă posibilitatea de a-ți rotunji veniturile lunare cu sume consistente sau chiar de a începe o afacere în parteneriat – part-time sau full-time – cu Clubul de Dezvoltare Personală.
 
Ce beneficii am ca și Client SELF COACH?
Ca și Client SELF COACH, ești membru al Clubului de Dezvoltare Personală, având acces nelimitat, în orice moment din zi și din noapte, la toate resursele educaționale ale platformei educaționale www.selfcoach.ro.
În plus, beneficiezi de toate reducerile oferite de SELF COACH membrilor săi.
Mai mult decât atât, ai acces și la 12,5% din Valoarea Bonificabilă a comenzilor personale, sumă pe care o poți transforma în reducere la comenzile tale ulterioare.
Poți face comenzi pentru prieteni și cunoscuți pe contul tău și/sau poți vinde materialele comandate la prețul de listă, beneficiind de profitul realizat pentru că achiziționezi produsele și serviciile cu reducere. În plus, vei mai beneficia, în felul acesta, și de cei 12,5% din Valoarea Bonificabilă, direct în contul tău de Client.
 
Cât costă un cont de Client SELF COACH?
Contul de Client și, implicit, de membru în Clubul de Dezvoltare Personală SELF COACH este GRATUIT, nu are și nu va avea niciodată niciun fel de costuri ascunse.
Tot ce trebuie să faci e să completezi Formularul de Înscriere și să bifezi tipul de contract Client, apoi să alegi Kitul de Înscriere de tip Client. Odată contul creat, vei putea utiliza nestingherit facilitațile SELF COACH destinate Clienților.
 
Cum pot face o afacere împreună cu SELF COACH?
Dacă dorești să faci bani împreună cu SELF COACH, alege un Kit de Înscriere de tip Partener. În funcție de beneficiile pe care le dorești încă din start, poți alege Kit de Înscriere Partener, Partener Plus sau Partener VIP.
Valoarea Kitului de Înscriere Partener e de 100 lei, însă beneficiezi din start de o reducere de 50%, astfel că poți accesa contul de Partener cu doar 50 lei!
Poți studia ce conține Kitul de Înscriere și ce beneficii ai ca Partener AICI!
 
Ce avantaje am ca Partener SELF COACH?
Alegand contul de Partener, pe lângă beneficiile pe care le primește orice Client, ai avantajul de a-ți putea construi propria structură de Clienți și Parteneri și de a accesa Bonusurile de rețea, Bonusurile de Performanță și celelalte Bonusuri oferite de SELF COACH Partenerilor săi.
În plus, ai acces preferențial la evenimentele organizate de SELF COACH și poți beneficia de ofertele suplimentare și de surprizele pe care Clubul de Dezvoltare Personală le pregătește frecvent Partenerilor săi.
 
Câți bani pot să primesc ca Partener SELF COACH?
Ca și Partener ai acces la bonusurile din structura ta, potrivit Grilei de Bonificație SELF COACH, astfel:
- de la toți Clienții si Partenerii din prima ta linie (înscriși direct la tine) primești lunar 37,5% din Valoarea Bonificabilă a comenzilor lor.
- de la toți Clienții si Partenerii din a doua ta linie (înscriși direct la membrii din prima ta linie) primești lunar 17,5% din Valoarea Bonificabilă a comenzilor lor.
- de la toți Clienții si Partenerii din a treia ta linie (înscriși direct la membrii din a doua ta linie) primești lunar 12,5% din Valoarea Bonificabilă a comenzilor lor.
- de la toți Clienții si Partenerii din a patra ta linie (înscriși direct la membrii din a treia ta linie) primești lunar 7,5% din Valoarea Bonificabilă a comenzilor lor.
Pe lângă toate acestea, mai primești și Bonusul de Performanță, în momentul în care îndeplinești condițiile specificate în Planul de Marketing al SELF COACH.
Toate aceste Bonusuri îți stau la dispoziție lună de lună, alegand Kitul de Înscriere de Partener si indeplinind statutul de ACTIV.
Studiază cu atenție Planul de Marketing, Codul de Conduită Etică al SELF COACH, citește cu minuțiozitate Termenii și Condițiile Clubului de Dezvoltare Personală, pentru a înțelege perfect toate bonusurile care te așteaptă, și ia decizia de a-ți transforma Cunoașterea în Bani!
 
Cum mă înscriu la SELF COACH?
Intră AICI, completează Formularul de Înscriere, alege tipul de contract dorit de tine și bucură-te din plin de SELF COACH! 
 
În concluzie:
În cadrul Clubului de Dezvoltare Personală SELF COACH poți să-ți cunoști și să-ți atingi adevăratul potențial cu care ești înzestrat!
Aici îți construiești nivelul de viață visat, alături de oameni educați și stilați, care respectă și încurajează valoarea sub orice formă.
Aici poți atinge un nivel de siguranță financiară care să îți dea liniștea de care ai nevoie lună de lună.
Aici cunoști lideri reali, mentori deosebiți, care te ajută să te împlinești personal, familial și profesional.
Aici îți împlinești cele mai frumoase vise!
Te așteptăm cu drag!
 
P.S. La înscriere, utilizează Numărul Sponsorului și Numele și Prenumele Sponsorului primite odată cu acest material.
This article was published on Thursday 24 October, 2013.
Current Reviews: 0
Write Review
Tell a friend
Tell a friend about this article:  
 Logare
Adresa e-mail:

Parola:

Am uitat parola

Fă-ţi Cont

 Lista mea de dorinte mai multe
0 produse
 Limbi
Romana
 Articole mai multe
Toate articolele (30)
CONCURSURI
CONDITII PUBLICARE (1)
EDUCATIE COPII (2)
FAMILIE (1)
INTELIGENTA FINANCIARA (2)
INTERVIURI (2)
LEADERSHIP (4)
MOTIVATIONAL (6)
NETWORK MARKETING (3)
POVESTIRI SF
RECENZII CARTI (1)
RELATIONARE (1)
SANATATE
SPIRITUALITATE (4)
UTILE SELF COACH (3)
 Top Distribuitori
    Imaginile si continutul acestui magazin online sunt proprietatea PAVCON eDucational!
    Copyright SELF COACH SYSTEMS ROMANIA © 2000 - 2023