SELF COACH SYSTEMS  
 Cautare rapida mai multe
 

Cautare avansata

Vezi toate produsele
 Categorii
CARTI & CD-uri 
DVD-uri 
Revista PROFESOR DE... FERICIRE 
 Noutati mai multe
Mosu' Adrian - din intelepciunea Parintelui Adrian Fategeanu
Mosu' Adrian - din intelepciunea Parintelui Adrian Fategeanu
Puncte bonus 0.00
24,00RON
 Informatii
Plan de Marketing
Prezentare Selfcoach
Termeni si Conditii
Codul de Conduita Etica
Protectia Datelor Personale
Procedura de Comanda
Livrare si Retur
 Contact
Telefon 
+4 031 100 80 70
Fax 
+4 031 100 80 70
Mobil 
+4 0727 77 80 06
+4 0723 26 90 40
E-mail 
office@selfcoach.ro
comenzi@selfcoach.ro
sesizari@selfcoach.ro
 Cele mai vandute
01.Ce SA NU FACI ca SA FACI BANI in MLM
02.3 Pasi spre Extraordinar!
03.Alti 3 Pasi spre Extraordinar!
04.Afacerea ta... FM Group
05.START SISTEM in Network Marketing
06.Asa cum gandeste omul (carte)
07.Pachet C+CD 002
08.Cele 3 calitati ale unui lider de succes
09.Scornituri spaimantatoare
10.Pachet C+CD 003
Lucruri simple, complicate!...

de Constantin D. Pavel

Trăim într-un univers care recompensează acțiunea.

Trăim într-o lume în care totul se naște, crește și moare, într-un ciclu fără de sfârșit. Dar atâta timp cât există viață, cuvântul de ordine este creșterea. Ce nu crește, moare. Ce nu evoluează, involuează; și apoi, evident, moare. Atât e de simplu. Iar această Lege a Vieții își face simțită aplicabilitatea în absolut orice, inclusiv în afaceri.

Construirea de structuri de marketing în cadrul unui sistem MLM este tot o afacere. În mod logic, ca în orice afacere, ce nu crește, moare; ce nu evoluează, involuează și moare. Nu există stagnare. Nu există ”punct zero” care să-și păstreze stabilitatea mai mult de o clipită; lucrurile tind ori către plus, ori către minus. Și în orice moment se întâmplă asta!

Așa că, ori facem afacerea, ori nu o facem. Ori construim, ori dărâmăm. Ori ne îmbogățim, ori sărăcim. Ori creștem și evoluăm, ori involuăm și murim puțin câte puțin.

Simplitatea acestei Legi a Vieții este o veste extrem de bună pentru toți cei care o înțeleg și o integrează în existența lor, conformându-se ei, pur și simplu, fără a o pune în vreun fel în discuție. Iar cel mai bun exemplu în acest sens este numărul destul de mare de indivizi ”fără prea multă carte”, ”fără prea mult stil”, ”fără prea multă bună creștere”, care izbutesc să facă avere. Ei nu ajung acolo, în vârful piramidei financiare, pentru că au noroc, ci pentru că, pur și simplu, aplică această Lege simplă și clară a Vieții: acționează pentru a-și crește afacerile și, implicit, averea.

Ca în orice alte afaceri, și în rețelele de multi level marketing vei întâlni astfel de oameni, ”fără prea multă carte”, ”fără prea mult stil”, ”fără prea multă bună creștere”, care ating niveluri înalte, realizări remarcabile pe grila de bonificație a companiei și, evident, rezultate financiare notabile. Mai ales dacă ești la început de drum și mai ales dacă vii dintr-un mediu ”cu carte”, ”cu stil” și cu ”bună creștere”, vei rămâne consternat de-a dreptul, în anumite situații, constantând că tu, în pofida deșteptăciunii tale, a școlilor înalte pe care le-ai urmat, a anilor de studiu și de școală, nu ajungi nici până la genunchiul broaștei, financiar vorbind, față de altul care abia știe să se exprime corect în limba maternă. El adună tot caimacul, tu aduni praful de pe tobă…

Răspunsul la dilema ta e clar ca lumina zilei: complici lucrurile simple! Punct!

Rezolvarea acestei situații e să înțelegi și să respecți Legea Vieții: fă lucrurile simple, zi după zi, iar și iar. Și lasă-le simple!

            Dacă sistemul de afacere îți solicită să prospectezi în fiecare zi câte două noi persoane, atunci prospectează două noi persoane în fiecare zi! Dacă sistemul de afacere îți solicită să ții un plan de marketing în fiecare zi, atunci ține un plan de marketing în fiecare zi! Dacă sistemul de afacere îți solicită să faci zilnic o întâlnire de consolidare cu cel căruia i-ai arătat planul de marketing, atunci fă zilnic o întâlnire de consolidare! Dacă sistemul de afacere îți solicită să consumi produsele/serviciile afacerii tale, lună de lună, atunci consumă produsele/serviciile afacerii tale și numai pe acelea! Dacă sistemul de afacere îți solicită să ai în portofoliu zece clienți stabili în fiecare lună, atunci găsește și menține zece clienți stabili în fiecare lună! Dacă sistemul îți solicită să fii înscris pe Programul pentru Succes în fiecare lună, atunci stai înscris pe Programul pentru Succes în fiecare lună, ascultă CD-ul recomandat și citește cartea recomandată, lună de lună! Dacă sistemul îți solicită să mergi o dată pe lună la un seminar sau un curs de dezvoltare personală, atunci mergi în fiecare lună la un seminar sau la un curs de dezvoltare personală, pentru a-ți dezvolta abilitățile și, mai ales, atitudinea! Dacă sistemul îți solicită să fii bun cu oamenii, indiferent de cum sunt ei cu tine, fii bun cu oamenii și iubește-i necondiționat!

Lasă lucrurile simple, nu le complica. Fă ce îți solicită sistemul, dacă el îți garantează că vei atinge, astfel, succesul pe care ți-l dorești. Căci tot ce îți solicită sistemul reprezintă, în fapt, creșterea de care Viața are neapărată nevoie pentru ca ea să existe. Altfel, sistemul însuși va involua și, în cele din urmă, va muri, lăsându-te trist, debusolat și frustrat.

Vrei rezultate? Acționează! Vrei acțiune? Obține rezultate! Acesta-i mersul lucrurilor în drumul spre succes și un altul încă n-a fost descoperit până acum.

Respectă Viața și trăiește, căci ”ce trăiește, crește!”. Trăiește-ți viața la maximum și fă zi de zi ce este necesar, ce solicită sistemul, nu ce ai tu chef să faci. Doar așa Viața te va privi ca pe un învingător și îți va oferi cele mai frumoase roade ale ei.

Nu uita că ”afacere” vine de la verbul ”a face”; fă, acționează, mișcă-te, creează, crești! Numai așa vei ajunge la rezultate. Și nu altfel.

Fii perfect conștient că de tine depinde totul și fă lucrurile cât mai simple cu putință, zi după zi, atât cât va fi nevoie. Ești centrul propriului tău univers și toată Viața Ta se învârte în jurul Tău. De tine depinde! Așa că, acționează! Doar acționează! Află ce ai de făcut în fiecare zi și apoi fă ce trebuie, fără să mai stai pe gânduri. Treci la fapte, căci universul acesta în care trăim recompensează doar faptele, nu intențiile, nu vorbele, nu dorințele!

Succesul tău ține doar de faptele tale! De toate faptele tale zilnice! Atât e de simplu!…

This article was published on Thursday 05 December, 2013.
Current Reviews: 1
Write Review Reviews
Tell a friend
Tell a friend about this article:  
 Logare
Adresa e-mail:

Parola:

Am uitat parola

Fă-ţi Cont

 Lista mea de dorinte mai multe
0 produse
 Limbi
Romana
 Articole mai multe
Toate articolele (30)
CONCURSURI
CONDITII PUBLICARE (1)
EDUCATIE COPII (2)
FAMILIE (1)
INTELIGENTA FINANCIARA (2)
INTERVIURI (2)
LEADERSHIP (4)
MOTIVATIONAL (6)
NETWORK MARKETING (3)
POVESTIRI SF
RECENZII CARTI (1)
RELATIONARE (1)
SANATATE
SPIRITUALITATE (4)
UTILE SELF COACH (3)
 Top Distribuitori
    Imaginile si continutul acestui magazin online sunt proprietatea PAVCON eDucational!
    Copyright SELF COACH SYSTEMS ROMANIA © 2000 - 2023