SELF COACH SYSTEMS  
 Cautare rapida mai multe
 

Cautare avansata

Vezi toate produsele
 Categorii
CARTI & CD-uri 
DVD-uri 
Revista PROFESOR DE... FERICIRE 
 Noutati mai multe
Sfanta Taina a Casatoriei
Sfanta Taina a Casatoriei
Puncte bonus 0.00
22,40RON
 Informatii
Plan de Marketing
Prezentare Selfcoach
Termeni si Conditii
Codul de Conduita Etica
Protectia Datelor Personale
Procedura de Comanda
Livrare si Retur
 Contact
Telefon 
+4 031 100 80 70
Fax 
+4 031 100 80 70
Mobil 
+4 0727 77 80 06
+4 0723 26 90 40
E-mail 
office@selfcoach.ro
comenzi@selfcoach.ro
sesizari@selfcoach.ro
 Cele mai vandute
01.Ce SA NU FACI ca SA FACI BANI in MLM
02.3 Pasi spre Extraordinar!
03.Alti 3 Pasi spre Extraordinar!
04.Afacerea ta... FM Group
05.START SISTEM in Network Marketing
06.Asa cum gandeste omul (carte)
07.Pachet C+CD 002
08.Cele 3 calitati ale unui lider de succes
09.Scornituri spaimantatoare
10.Pachet C+CD 003
Programul pentru Succes
Programul pentru Succes – (PpS)
 
Ce este Programul pentru Succes?
Programul pentru Succes (PpS) este un program de dezvoltare personala continua, format dintr-o carte si un CD audio, in limba romana.
PpS are aparitie lunara.
PpS prezinta avantajul unei reduceri cumulate de minim 20% fata de pretul de catalog al produselor din care este format.
PpS este livrat lunar, prin posta sau curier, adaugandu-se si taxele de ambalare, curierat si retur.
PpS poate fi achitat cu plata la livrare (direct curierului sau la oficiul postal), prin ordin de plata (in urma facturii fiscale primita de la SELF COACH).
PpS poate fi achizitionat lunar sau prin abonament pe 3, 6, 9 sau 12 luni (cu plata direct la curier sau la oficiul postal).
PpS nu contine Puncte Bonus SELF COACH.
 
Istoria Programului pentru Succes
Programul pentru Succes a aparut prima data in luna martie 2007, ca raspuns la nevoia iubitorilor de dezvoltare personala de a studia temeinic principiile, tehnicile, strategiile si modalitatile de atingere a succesului in viata, in toate domeniile existentei umane.
PAVCON eDucational, compania care a creat si dezvolta cu succes proiectele „Profesor de... Fericire”, „Programul pentru Succes”, „Programul de Start” si „SELF COACH SYSTEMS”, a deservit cu PpS, in cea dintai luna, doar 16 persoane; cu timpul, datorita relevantei si importantei deosebite a materialelor alese sa faca parte din PpS, iubitorii de dezvoltare personala au recomandat prietenilor si partenerilor lor aceasta unealta deosebita numita Programul pentru Succes, ajungand la sute de abonati in anumite luni, de-a lungul celor 8 ani de existenta a PpS.
Acum, in pragul atingerii cifrei Programului pentru Succes cu numarul 100, suntem onorati si mandri de longevitatea si eficienta acestui Program deosebit de educatie non-liniara continua, fiind pregatiti pentru urmatoarea suta... si urmatoarea... si chiar dincolo de mie!
 
Rolul Programului pentru Succes
Rolul intrinsec al acestui Program, de orientare a fiintei catre o mentalitate de atingere a succesului in viata, este extrem de relevant si isi face simtita utilitatea chiar din a doua luna de la inscrierea pe Program si studierea sa activa.
Practic, toti cei care primesc cartile si CD-urile din PpS isi largesc orizontul cunoasterii imediat, intelegand si aplicand principii si metode pe care mai inainte nu le atinsesera deloc sau doar foarte putin.
 
Modul de utilizare a Programului pentru Succes
Programul pentru Succes este, in fapt, un training la distanta, pe care abonatul il face in atmosfera relaxanta de acasa, de la birou sau din propria masina, beneficiind de cunoasterea oferita de autorii cartilor si ai programelor audio din PpS-ul aferent lunii respective.
Cel mai bun rezultat il obtin cei care trateaza cartile si CD-urile din Programele pentru Succes ca pe adevarate manuale de curs si le studiaza in mod activ, aplicand ceea ce invata de acolo.
Primul pas este sa cititi cartea o data, din scoarta in scoarta, in primele zile de la primirea ei, urmand ca pana la finalul lunii sa lucrati ideile, principiile, tehnicile, metodele si strategiile aflate din ea, pe Caietul de Lucru al Programului pentru Succes, aplicandu-le la situatiile si proiectele concrete pe care doriti sa le rezolvati sau sa le dati viata.
Al doilea pas este sa ascultati CD-ul o data, de la inceput pana la sfarsit, urmand ca mai apoi sa il ascultati zilnic, cel putin o data, pe parcursul intregii luni, aplicand ceea ce invatati in activitatile dumneavoastra personale. Lucrati, de asemenea, pe Caietul de Lucru al Programului pentru Succes, notand ideile care se genereaza in mintea dumneavoastra in timp ce ascultati CD-ul si muncind in mod activ la implementarea lor in proiectele pe care le derulati.
Simpla lectura si auditie a cartilor si CD-urilor de pe PpS creeaza premiza cresterii personale, insa numai aplicarea in practica a ceea ce invatam din ele produce rezultate vizibile si succes autentic in vietile noastre.
 
De ce aveti nevoie de Programul pentru Succes?
Raspunsul la aceasta intrebare este foarte simplu: pentru ca niciodata, in scoala clasica, nu ati fost invatati sa atingeti succesul autentic in viata!
Dezvoltarea personala – SCOALA de dupa terminarea scolii – este calea cea mai intalnita pe care oamenii de succes au pasit pentru a-si vedea visele implinite. Iar Programul pentru Succes reprezinta o astfel de cale, fiecare carte si fiecare CD audio jucand rolul de borna educationala menita sa va jaloneze drumul catre realizarea proiectelor personale.
Fara ajutorul PpS, capacitatea de schimbare in bine ramane foarte redusa, prin simplul fapt ca oamenii ruleaza aceleasi si aceleasi informatii si experiente de viata, prin intermediul carora vor obtine, evident, aceleasi rezultate. Pe masura ce veti avansa in studierea cartilor si CD-urilor din Programul pentru Succes, veti constata, luna de luna, o recalibrare din ce in ce mai fina a Sistemului Activator Reticular din creierul dumneavoastra, care va va conduce, in cele din urma, la ceea ce acest Program promite: SUCCES in viata!
 
Cum puteti deveni abonat Programului pentru Succes?
Intrati pe site-ul Clubului de Dezvoltare Personala SELF COACH, aici: http://selfcoach.ro/selfcoach/index.php?cPath=114_13&sort=3a&max=1000000&gridlist=list si alegeti una dintre variantele de achizitie a Programului pentru Succes:
1. Abonament pe 3, 6, 9 sau 12 luni, cu incepere din luna in curs (in care faceti abonamentul), urmand sa achitati intreaga suma a abonamentului la primirea celui dintai Program din cele 3, 6, 9 sau 12 programe; in felul acesta beneficiati de:
- reducere de minimum 20% la PpS;
- costuri de ambalare, transport, ramburs si expeditie mult reduse;
- intaietate la primirea Programului;
- cadou de Abonat PpS pentru 3, 6, 9 sau 12 luni, la finalul perioadei de abonament.
2. Alegeti Programul din luna in curs si il cumparati ca pe orice alt produs din magazinul Clubului de Dezvoltare Personala SELF COACH, beneficiind de reducerea de minimum 20%.
 
Cum puteti intra in posesia Programelor pentru Succes anterioare?
Intrati pe site-ul Clubului de Dezvoltare Personala SELF COACH, aici: http://selfcoach.ro/selfcoach/index.php?cPath=114_13&sort=3a&max=1000000&gridlist=list, mergeti cu cursorul in jos si alegeti ce Program pentru Succes doriti din lista afisata pe site.
Adaugati produsul in cos si cumparati-l ca pe orice alt produs din magazinul Clubului de Dezvoltare Personala SELF COACH, beneficiind de reducerea de minimum 20%.
Programele pentru Succes aparute anterior sunt disponibile strict in functie de stoc.
 
Imi pot customiza propriile Programe pentru Succes?
In cazul in care doriti sa va creati propriile Programe pentru Succes, potrivit nevoilor dumneavoastra de moment, (adica o carte de la un Program si un CD de la alt Program) puteti intra aici: http://selfcoach.ro/selfcoach/index.php?cPath=114_13&sort=3a&max=1000000&gridlist=list si vizualiza produsele din cadrul PpS-urilor aparute, alegeti cartile si CD-urile dorite si trimiteti un mesaj de aici: http://selfcoach.ro/selfcoach/contact_us.php, in care solicitati materialele dorite.
De retinut ca in acest caz veti beneficia de o reducere de numai 10% din pretul intreg, actual, al materialelor aparute in PpS-urile anterioare.
 
IMPORTANT!
Recomandand si inscriind pe Programul pentru Succes minim 3 persoane, pentru o perioada de minim 3 luni fiecare, dumneavoastra puteti beneficia de un PpS gratuit, pe care il veti primi dupa ce persoanele nou inscrise vor primi si achita Programele pentru Succes la care s-au abonat!
 
 
Cu respect, Echipa SELF COACH SYSTEMS ROMANIA
This article was published on Thursday 04 June, 2015.
Current Reviews: 0
Write Review
Tell a friend
Tell a friend about this article:  
 Logare
Adresa e-mail:

Parola:

Am uitat parola

Fă-ţi Cont

 Lista mea de dorinte mai multe
0 produse
 Limbi
Romana
 Articole mai multe
Toate articolele (30)
CONCURSURI
CONDITII PUBLICARE (1)
EDUCATIE COPII (2)
FAMILIE (1)
INTELIGENTA FINANCIARA (2)
INTERVIURI (2)
LEADERSHIP (4)
MOTIVATIONAL (6)
NETWORK MARKETING (3)
POVESTIRI SF
RECENZII CARTI (1)
RELATIONARE (1)
SANATATE
SPIRITUALITATE (4)
UTILE SELF COACH (3)
 Top Distribuitori
    Imaginile si continutul acestui magazin online sunt proprietatea PAVCON eDucational!
    Copyright SELF COACH SYSTEMS ROMANIA © 2000 - 2023