SELF COACH SYSTEMS  
 Cautare rapida mai multe
 

Cautare avansata

Vezi toate produsele
 Categorii
CARTI & CD-uri 
DVD-uri 
Revista PROFESOR DE... FERICIRE 
 Noutati mai multe
Sfanta Taina a Casatoriei
Sfanta Taina a Casatoriei
Puncte bonus 0.00
22,40RON
 Informatii
Plan de Marketing
Prezentare Selfcoach
Termeni si Conditii
Codul de Conduita Etica
Protectia Datelor Personale
Procedura de Comanda
Livrare si Retur
 Contact
Telefon 
+4 031 100 80 70
Fax 
+4 031 100 80 70
Mobil 
+4 0727 77 80 06
+4 0723 26 90 40
E-mail 
office@selfcoach.ro
comenzi@selfcoach.ro
sesizari@selfcoach.ro
 Cele mai vandute
01.Ce SA NU FACI ca SA FACI BANI in MLM
02.3 Pasi spre Extraordinar!
03.Alti 3 Pasi spre Extraordinar!
04.Afacerea ta... FM Group
05.START SISTEM in Network Marketing
06.Asa cum gandeste omul (carte)
07.Pachet C+CD 002
08.Cele 3 calitati ale unui lider de succes
09.Scornituri spaimantatoare
10.Pachet C+CD 003
CURAJUL DE A-TI URMA VISUL
CURAJUL DE A-TI URMA VISUL
 
de Constantin D. Pavel
 
(extras din materialul audio "Cum sa-ti descoperi menirea", disponibil pe www.selfcoach.ro)
 
     Ceea ce ne poartă spre realizări mai mari decât suntem noi înșine este pasiunea. Când ești pasionat 100% de proiectul pe care vrei să-l realizezi, ești implicat cu totul în el, și cel mai mare câștig pe care îl ai este că îndoiala nu mai găsește niciun loc în care să se strecoare.
   Pasiunea are darul de a-ți oferi permanent determinarea de care ai nevoie pentru a descoperi calea spre reușită, în orice vrei să întreprinzi. Și dacă la început unele activități ți se vor părea grele sau chiar imposibil de realizat, pasiunea – acel foc interior care ajunge să te ardă insuportabil dacă nu faci ce îți place! – va găsi informațiile, va găsi oamenii și tot ceea ce ai nevoie pentru a trece de momentul blocajului. Pasiunea îți va oferi un univers în care totul este posibil și, trăind din ce în ce mai mult în el, vei sfârși prin a crede Adevărul care te va elibera: că totul este posibil! Iar când vei crede asta cu toată ființa ta, Însuși Dumnezeu ți se va alătura pentru a-ți împlini menirea!
   Când dai dovadă de pasiune, dai dovadă de dorință reală; și puțini sunt cei care chiar au dorința reală de a face ceea ce fac. Dacă vei fi atent la acțiunile pe care le faci zi de zi, vei recunoaște că execuți o mulțime dintre ele fără pasiune, că le faci fiindcă ești obligat să le faci – ori de tine însuți ori de alții ori de circumstanțele în care te-ai băgat. Și-atunci apar frustrările, lipsa de interes, nervozitatea, stresul, anxietatea și gândurile ascunse care îți tot șoptesc în minte că viața ta se îndreaptă invariabil spre niciunde.
   Ei bine, dacă simți asta acum, e vremea să tragi adânc aer în piept, să analizezi cu obiectivitate și responsabilitate situația în care te găsești și să iei decizia de a readuce pasiunea în existența ta! Iar pentru aceasta există doar o cale: să te reîntorci la a face lucrurile de care ești cu adevărat pasionat!
   Sunt unii care afirmă că, pentru a reuși în viață, trebuie să faci lucrurile cu pasiune, că trebuie să pui pasiune în ceea ce faci. Această abordare, mie, personal, prea îmi seamănă a muncă. Iar despre muncă tocmai ce ți-am povestit mai devreme...
   Ca să regăsești pasiunea e nevoie să îți placă activitatea în sine, nu țelul pe care ea ți-l împlinește!
   Permite-mi să-ți dau un exemplu: să zicem că vrei o mașină nouă și o casă. Pentru a obține aceste lucruri, ai nevoie de bani. Așa că, după ce știi ce vrei, îți vei îndrepta sistemul activator reticular – radarul tău intern – spre a identifica unde sunt banii. Te vei uita în stânga și-n dreapta, zi după zi, ca să descoperi cum poți ajunge cât mai repede posibil la bani. Și după nu prea multă căutare vei alege cea mai simplă cale, cea clasică. Unde stau de obicei banii grămadă? La bancă. Unde te vei duce fuga ca să-ți iei mașina cea nouă și casa? La bancă. Dacă faci dovada că ești solvabil, împrumutul îți va fi acordat – evident, cu dobânzile de rigoare. Și-atunci, cu banii grămadă în mână, îți vei putea împlini țelurile mult dorite! Țintă atinsă, fericire, bucurie, entuziasm... câteva luni. După care vei constata că ratele sunt împovărătoare și ești nevoit să muncești mai mult pentru a face față nivelului de viață cu care erai obișnuit. Și fiindcă facturile vin lună de lună, n-ai timp de încercări: îți mai iei un job part-time, ceva ușor, care să nu te solicite prea tare, că doar îl faci după ce termini munca la primul serviciu. Și țelurile despre care erai convins că îți vor aduce bucurie și împlinire devin, lună după lună, an după an, motive de stres și frustrare. Ba se mai și devalorizează de la o zi la alta, de ajungi să-ți dai seama că ai ajuns să muncești nu pentru ele, ci pentru bancă!...
   Recunoști scenariul? Evident că da! Căci aceasta este calea pe care o urmează toți oamenii ”normali”, aceasta este Realitatea; și nu o judecăm în niciun fel, fiindcă, pur și simplu, așa funcționează lucrurile în interiorul ei. Aceasta este, însă, capcana în care pică cei mai mulți semeni de-ai noștri, care se lasă prinși în nefirescul și păgubosul mod de gândire al copiilor răsfățați: ”Vreau acum și aici”! Ceilalți, cei puțini, ”ne-normalii”, aleg să pășească pe cealaltă cale care îi conduce, de fapt, la aceleași vise: aceeași mașină nouă și casă la curte; aceasta este, însă, calea ”recompensei întârziate”, pe care ceilalți nu o pot nici măcar concepe, darămite să o mai și aleagă. Cum arată această a doua cale? Grea, bolovănoasă, nu e bătucită ca prima, are la tot pasul obstacole și pericole, unele pe care nici nu ți le poți imagina, prezintă prea multe necunoscute și e foarte nesigură... Iar ea constă în a descoperi ce abilitate personală pe care o faci cu pasiune o poți pune în slujba semenilor tăi, astfel încât ei să îți dea cu ușurință bani pe ea, bani cu care să poți plăti casa și mașina dorite! Ce-i drept, va dura ceva până ce vei construi în jurul pasiunii tale o afacere și o modalitate de a dărui oamenilor roadele talentului tău; s-ar putea chiar să îți ia vreo 3-5 ani din viață, poate chiar mai mult, dar la final te vei bucura nu doar de mașina și casa visate, ci de o sursă constantă de bani care îți va permite să faci în continuare cu pasiune ceea ce îţi place! Şi-atunci vei recunoaște, cu o bucurie nețărmurită, că îți trăiești fiecare zi cu pasiune și ești pasionat de însăși viața și existența ta!
   Am văzut deunăzi o știre despre o tânără căreia îi plăcea să scrie pe blogul ei despre coafuri și diverse aranjamente ale podoabei capilare, atât la femei cât și la bărbați. Îi plăcea să studieze acest domeniu, să-l aprofundeze, să experimenteze ea însăși și să aducă cititorilor ei tot felul de noutăți și curente de pe toate meridianele lumii. Scria articole, posta fotografii și făcea o mulțime de filmulețe în care le arăta semenilor ei cum să își coafeze părul. A sfârșit, evident, prin a deveni posesoarea unui business în acest domeniu, transformându-și o mulțime de cititori în clienți mulțumiți și fericiți că au întâlnit o ființă pasionată de ceea ce ei au nevoie! Ea continuă să facă ceea ce îi place cu adevărat, iar oamenii o plătesc pentru asta! O fi bine, o fi rău?... Judecă și tu!
   Pasiunea are o forță care, la propriu, poate muta munții din loc, poate duce oameni în spațiu, poate lumina orașele noaptea, poate schimba cursurile apelor și poate face plantele să crească în deșert. Pasiunea este motorul evoluției, atât al celei sociale, cât, mai ales, al celei personale! Cu condiția ca ea să însoțească și să slujească, întotdeauna, menirea!
   Află-ți menirea și redescoperă forța pasiunii de odinioară; e acolo, în tine, în inima și sufletul tău, așteptând să o eliberezi din închisoarea minții. Iar din momentul în care vei face asta, îți garantez că viața ta va cunoaște cea mai productivă, prosperă și plină de satisfacții perioadă! Adu-ți mereu aminte că ești mai mult decât ceea ce crezi tu că ești! Întotdeauna! Chiar și atunci când nu ai niciun motiv aparent să crezi asta...
This article was published on Wednesday 02 September, 2015.
Current Reviews: 0
Write Review
Tell a friend
Tell a friend about this article:  
 Logare
Adresa e-mail:

Parola:

Am uitat parola

Fă-ţi Cont

 Lista mea de dorinte mai multe
0 produse
 Limbi
Romana
 Articole mai multe
Toate articolele (30)
CONCURSURI
CONDITII PUBLICARE (1)
EDUCATIE COPII (2)
FAMILIE (1)
INTELIGENTA FINANCIARA (2)
INTERVIURI (2)
LEADERSHIP (4)
MOTIVATIONAL (6)
NETWORK MARKETING (3)
POVESTIRI SF
RECENZII CARTI (1)
RELATIONARE (1)
SANATATE
SPIRITUALITATE (4)
UTILE SELF COACH (3)
 Top Distribuitori
    Imaginile si continutul acestui magazin online sunt proprietatea PAVCON eDucational!
    Copyright SELF COACH SYSTEMS ROMANIA © 2000 - 2023