SELF COACH SYSTEMS  
 Cautare rapida mai multe
 

Cautare avansata

Vezi toate produsele
 Categorii
CARTI & CD-uri 
DVD-uri 
Revista PROFESOR DE... FERICIRE 
 Noutati mai multe
Puterea Adevarului (carte)
Puterea Adevarului (carte)
Puncte bonus 0.00
22,00RON
 Informatii
Plan de Marketing
Prezentare Selfcoach
Termeni si Conditii
Codul de Conduita Etica
Protectia Datelor Personale
Procedura de Comanda
Livrare si Retur
 Contact
Telefon 
+4 031 100 80 70
Fax 
+4 031 100 80 70
Mobil 
+4 0727 77 80 06
+4 0723 26 90 40
E-mail 
office@selfcoach.ro
comenzi@selfcoach.ro
sesizari@selfcoach.ro
 Cele mai vandute
01.Ce SA NU FACI ca SA FACI BANI in MLM
02.3 Pasi spre Extraordinar!
03.Alti 3 Pasi spre Extraordinar!
04.Afacerea ta... FM Group
05.START SISTEM in Network Marketing
06.Asa cum gandeste omul (carte)
07.Pachet C+CD 002
08.Cele 3 calitati ale unui lider de succes
09.Scornituri spaimantatoare
10.Pachet C+CD 003
SCRISUL (1)
de Constantin D. Pavel
Scrisul. Pentru oamenii inteligenți, care caută neîncetat un sens mai înalt al existenței, e ca apa pentru pește; este, în același timp, atât mediu cât și mod de manifestare. E forma prin care gândul și emoția pot fi lăsate urmașilor. E codul nemuritor în care putem exprima pe de-a-ntregul cine suntem, ce suntem și de ce trăim pe această lume binecuvântată de Dumnezeu.
Multă vreme s-a considerat că cel ce știe să scrie și să citească este liderul care-i poate îndruma pe semenii lui, fiindcă are acces la secretele vieții, lăsate moștenire de ceilalți învățați care au trăit înaintea lui. Și acesta este adevărul, pentru că au existat și încă mai există misterioase legi ale vieții, descoperite în trecutul îndepărtat al omenirii de cărturari cutezători, pe care doar câțiva inițiați le cunosc și le practică activ și conștient, producând efecte pe care majoritatea umanității încă nu le înțelege pe deplin. Și una dintre ele este Legea Cuvântului Scris.
În epoca alfabetizării aproape totale, această lege poate fi considerată o banalitate, însă puterea ei este enormă. Puțini oameni știu - și și mai puțini sunt conștienți - că scrierea gândurilor, a ideilor și a planurilor detaliate conține o forță intrinsecă incredibil de mare de materializare a viselor, față de căile ”obișnuite” accesate de oamenii ”obișnuiți”.
Este deja dovedit că nouăzeci și nouă de oameni de succes dintr-o sută își aștern gândurile pe hârtie și își fac planuri detaliate de împlinire a visurilor și năzuințelor lor, utilizând o mulțime de amănunte. Și cu toții, în interviurile pe care le-au dat sau în speech-urile pe care le-au susținut, au recunoscut că tehnica scrisului a jucat un rol covârșitor în obținerea succesului la care au visat.
Scrierea gândurilor este un proces aproape magic prin care ideile, emoțiile și viziunea noastră capătă materialitate, capătă formă și pot fi modelate mult mai lesne în tiparele pe care le-am plămădit, acolo, adânc, în sufletele și mințile noastre. Tocmai de aceea, dacă vei cerceta cu atenție – și știu că o vei face, de acum înainte – vei constata că oamenii de succes umblă după ei cu o agendă, cu un jurnal în care scriu zilnic sau cu un draft al propriilor memorii, la care lucrează de zor, după un program bine stabilit. De ce fac asta? Fiindcă ei știu, pur și simplu, că scrisul împlinește visele!
L-a împlinit inclusiv pe al meu – pe al unui puștan de 13 ani, care, prin 1981, a luat un stilou în mâna dreaptă cu o cu totul altă intenție decât o făcuse mai înainte și a început să aștearnă pe colile unui caiet studențesc dictando aventurile unui căpitan de astronavă, așa cum citise el în cărțile science-fiction de care era pasionat. Acel puștan a construit, în timp, continuând să scrie, visul unui om, transformându-l în scriitor și împlinindu-i, astfel, menirea.
Am învățat multe – foarte multe – enorm de multe lucruri despre scris în peste trei decenii și jumătate de trudă pe vastul câmp al jurnalisticii, redactării, editării și publicării de reviste și cărți, am învățat enorm de multe tehnici de a scrie și de a exprima idei vorbind în public, în fața a aproape două sute de mii de auditori, de-a lungul a aproape două decenii de public speaking – și toate acestea le datorez scrisului.
Iar acum a sosit clipa să dau înapoi ce mi-a dat Dumnezeu. A venit momentul, ca scriitor și editor, să încep să sădesc, să îngrijesc și să cresc noi jurnaliști, noi poeți, noi editori și, mai ales, noi scriitori.
Se afirmă că trebuie să te naști cu un asemenea talent ca să devii scriitor. Și în 1% din cazuri chiar așa este! Drept pentru care, dacă ești acel unul dintr-o sută din care cuvintele, sensurile și simbolurile lor izvorăsc precum apa din munte, aș vrea să te cunosc personal și să devin ucenicul tău; ești un privilegiat al sorții. Noi, ceilalți nouăzeci și nouă, trebuie să robotim din greu pe acest ogor și, după ce-l desțelenim și-l curățim – ca să se simtă bine limba română pe el, să nu o facem de rușine! – să însămânțăm multe cuvinte, spre a putea, atunci când se vor coace, să culegem rod bogat.
Dacă și tu, cel ce citești aceste rânduri, faci parte dintre cei nouăzeci și nouă, te invit alături de mine să pornim într-o călătorie fantastică, o experiență care va avea ca finalitate propria-ți carte și propriile-ți vise împlinite!
Da, dragul meu cititor, te voi învăța literă cu literă, cuvânt cu cuvânt, rând cu rând, paragraf cu paragraf, capitol după capitol ce este scrisul, ce tehnici și metode poți utiliza pentru a scrie o pagină de jurnal personal, o scrisoare, un articol de ziar sau de revistă, un eseu, o povestire, o nuvelă, un roman, o saga întreagă! Îmi voi dedica timp și energie pentru a te face scriitor!
Nu-ți cer niciun ban pentru asta – chiar dacă astfel de cursuri sunt cotate între 15.000 și 50.000 de dolari – ci solicit de la tine doar două lucruri:
#primo: să fii ferm convins de decizia ta de a urma acest drum și să-l parcurgi până la capăt, indiferent cât efort și timp ți-ar lua;
#secundo: să îți publici prima carte la Editura Pavcon, sprijinit de o echipă de profesioniști minunați.
Batem palma?
Dacă răspunsul tău afirmativ vine dintr-o dorință pe care o simți arzându-te în interiorul ființei, scrie-mi un e-mail la office@pavcon.ro și lasă-mi datele să te contactez: nume și prenume; număr de telefon mobil; adresa de e-mail; și răspunsul la întrebarea ”de ce vrei să înveți să scrii?”...
În cazul în care simți că nu e încă pentru tine sau că ai chemare într-o altă direcție și nu te-ai angrena într-o asemenea aventură, te rog să dai un share acestui mesaj. Undeva, în lista ta de prieteni, o ființă umană abia așteaptă această ocazie! Fii tu linkul dintre darul meu și dorința ei! Amândoi îți vom fi profund recunoscători.
Și-acum, să pornim, dragul meu!
(Va urma)
 
This article was published on Wednesday 08 March, 2017.
Current Reviews: 0
Write Review
Tell a friend
Tell a friend about this article:  
 Logare
Adresa e-mail:

Parola:

Am uitat parola

Fă-ţi Cont

 Lista mea de dorinte mai multe
0 produse
 Limbi
Romana
 Articole mai multe
Toate articolele (30)
CONCURSURI
CONDITII PUBLICARE (1)
EDUCATIE COPII (2)
FAMILIE (1)
INTELIGENTA FINANCIARA (2)
INTERVIURI (2)
LEADERSHIP (4)
MOTIVATIONAL (6)
NETWORK MARKETING (3)
POVESTIRI SF
RECENZII CARTI (1)
RELATIONARE (1)
SANATATE
SPIRITUALITATE (4)
UTILE SELF COACH (3)
 Top Distribuitori
    Imaginile si continutul acestui magazin online sunt proprietatea PAVCON eDucational!
    Copyright SELF COACH SYSTEMS ROMANIA © 2000 - 2023