SELF COACH SYSTEMS  
 Cautare rapida mai multe
 

Cautare avansata

Vezi toate produsele
 Categorii
CARTI & CD-uri 
DVD-uri 
Revista PROFESOR DE... FERICIRE 
 Noutati mai multe
Toboganul patimilor
Toboganul patimilor
Puncte bonus 0.00
24,00RON
 Informatii
Plan de Marketing
Prezentare Selfcoach
Termeni si Conditii
Codul de Conduita Etica
Protectia Datelor Personale
Procedura de Comanda
Livrare si Retur
 Contact
Telefon 
+4 031 100 80 70
Fax 
+4 031 100 80 70
Mobil 
+4 0727 77 80 06
+4 0723 26 90 40
E-mail 
office@selfcoach.ro
comenzi@selfcoach.ro
sesizari@selfcoach.ro
 Cele mai vandute
01.Ce SA NU FACI ca SA FACI BANI in MLM
02.3 Pasi spre Extraordinar!
03.Alti 3 Pasi spre Extraordinar!
04.Afacerea ta... FM Group
05.START SISTEM in Network Marketing
06.Asa cum gandeste omul (carte)
07.Pachet C+CD 002
08.Cele 3 calitati ale unui lider de succes
09.Scornituri spaimantatoare
10.Pachet C+CD 003
SELF-HELP
SELF-HELP…
de Constantin D. Pavel
O sintagmă pe care am auzit-o cu mai bine de 25 de ani în urmă, când mi-a picat în mână o cărticică semnată Dale Carnegie. Și zicea omu-ăla în carte niște chestii care, pentru mine, atunci, tânăr fiind, mi se păreau de domeniul fanteziei. Nimeni, niciodată, în niciun context, nu-mi spusese că pot fi stăpânul vieții mele! Nimeni nu îmi dăduse vreodată măcar ideea de a reuși în viață bazându-mă pe propria-mi minte, pe propria-mi judecată! Cu doar trei ani în urmă scăpasem de Ceaușescu, dar doar fizic, el devenind o fantasmă remanentă în cugetul fiecărui român educat în sistemul lui încărcat de ideologia ”socialismului multilateral dezvoltat„; iar în acel sistem, a gândi de unul singur era un nonsens, o aberație, o deviație condamnabilă. N-aveai voie să gândești, la scară mare, de exemplu: ce să faci cu viața ta în cazul în care nu ai niciun serviciu. Aveai voie să te joci cu gânduri din alea mici, gen ”ce pun pe masă”, ”la ce film merg”, ”ce petrecere mai facem”, ”cum îmi educ copilul să fie un bun angajat, să aibă siguranță și salariu și pensie”... Nici vorbă de gânduri serioase, gen ”schimbă lumea prin ceea ce faci”, ”devino un lider și îndrumă oamenii spre a-și găsi sensul în viață”, ”fă-ți o firmă, muncește, inovează, slujește oamenii, servește-i în cel mai bun mod posibil și, dacă faci toate acestea bine, îmbogățește-te pe drept”...
Cărticica aia mi-a băgat în cap, la vârsta de nici 25 de ani, niște idei nemaiîntâlnite! M-am speriat de ele, pur și simplu, fiindcă mi-au dezechilibrat credințele interioare, mi-au zdruncinat concepția despre existență. Și-am uitat-o voit, am îngropat-o în cele mai adânci unghere ale conștiinței, teribil de bulversat de ideologia aceea... capitalistă! Dar ea tocmai asta aștepta, s-o îngrop adânc, să aibă timp să germineze, să crească în mine, să capete forța de a răsări, astfel că, în 1998, m-am trezit cu idei ”trăznite”: ”ce-ar fi să-mi fac eu o editură?”, ”ce-ar fi să mă fac eu... om de afaceri?”, ”ce-ar fi să încep să învăț despre... cealaltă lume, a oamenilor care își iau viața în propriile mâini?”. Au urmat patru ani de studiu intens, cum în nicio instituție de învățământ (din România) nu se face, la Universitatea Succesului din capul și inima mea; fiecare bucățică de timp liber – când nu eram la serviciu, în redacții de ziar și de televiziune – am dedicat-o analizării tuturor surselor de educație non-formală la care cunoștințele și finanțele mele îmi dădeau acces. Am început un business part-time, am devorat seminariile și cursurile unde ”profesori” ne erau milionari și chiar miliardari din alte țări, am făcut eforturi incredibile pentru a-mi putea finanța deplasări în străinătate și bilete la evenimente unde am căpătat informații de milioane. Și, după patru ani, în 2002, mi-am văzut visul cu ochii: am înființat propria-mi companie!
Din acel moment, am înțeles pe viu – în sensul intervențiilor chirurgicale ”pe viu” – ce înseamnă SELF-HELP! Și toate cunoștințele, informațiile, lecțiile prin care trecusem și le înmagazinasem au căpătat un sens, o valoare reală, fiindcă au trecut din planul teoretic în cel practic; și ”a mă ajuta pe mine” – celebrul SELF-HELP – a devenit, de fapt, ”a-i ajuta pe alții”! Atunci am priceput, pe propria-mi piele, că faza ”self-help” este prima treaptă a unei scări cu doar două trepte, spre Succes și Împlinire cu sens.
Treapta unu: te ajuți pe tine! (SELF HELP)
Treapta doi: îi ajuți pe ceilalți! (HELP OTHERS)
Treapta unu te construiește. Treapta doi te împlinește! Una fără cealaltă înseamnă Nimic.
Mulți au încercat să îi ajute pe alții fără a se ajuta mai întâi pe ei înșiși și au dat greș. Chiar și Iisus are o perioadă, între copilărie și momentul reapariției în lume, în care se presupune că s-a ocupat intens de ”self-help”, pentru a putea ajuta lumea așa cum a făcut-o El... De asemenea, foarte mulți încep să se ajute pe ei înșiși și rămân blocați pe această treaptă, întrebându-se cu obidă oare de ce nu cunosc Succesul, nu ajung la Împlinire? Fiindcă propria dezvoltare e doar o treaptă. Mai e una deasupra ei: rodirea și hrănirea celorlalți din ceea ce ai devenit!
Nu știu unde ești tu acum, cel ce-mi citești cuvintele, însă îți pot spune că există trei categorii mari de oameni: 95% stau la baza primei trepte, așteptând să fie serviți, trăindu-și viețile cu mâinile întinse și primind întotdeauna doar firimiturile de la masa îmbelșugată a vieții; 4% au urcat pe prima treaptă, oameni care aleg conștient să facă efortul de a afla cine sunt și de a-și șlefui abilitățile și atitudinea pentru a deveni lideri; 1% au urcat pe a doua treaptă, ființe umane care aleg să creeze realitatea, implicându-se la cel mai înalt nivel de conștiință întru binele general, oameni care au totul și nu dețin nimic, fiindcă ceea ce au, bogăția lor, averea lor, e în inima și sufletul lor.
Acum, indiferent unde te găsești în acest moment, știu că înțelegi faptul că drumul e deschis pentru fiecare și că din ce în ce mai mulți oameni aleg, responsabil, asumat, să urce cele două trepte, spre a clădi un alt tip de societate umană, una în care conștiințele să fie treze, nu adormite, inteligente, nu proaste, bune, nu rele. Recompensa finală a muncii intense asupra propriei persoane este simplă și, în același timp, neprețuit de valoroasă: înțelegi ce ești!
Și din momentul în care înțelegi ce ești, cine ești, de ce ești aici – vei primi tot ce ai nevoie spre a-ți împlini menirea!
Tocmai de aceea, te invit cu mare drag să pășești în universul SELF-HELP, pe prima treaptă a Succesului, unde ți-am pregătit o mulțime de resurse de dezvoltare personală, multe dintre ele fiind chiar cele din care și eu însumi am învățat!
Cărți, CD-uri audio, DVD-uri înregistrate la seminarii și cursuri live, toate adunate la un loc, astfel încât să nu mai pierzi timp prețios să le cauți de zor! Intră aici, fă-ți un buget de investiții în tine de mimim 147 de lei, completează comanda și eu te voi ține de mână, în această călătorie, vreme de 3 luni, într-o comunicare pe e-mail ori messenger, astfel încât să descoperi ghidarea care te va conduce dincolo de pădurea întortocheată a începutului, spre câmpia plată și mănoasă unde te vei putea dezvolta în voie, de unul singur. De-aia îi și zice... SELF-HELP!
alege ce simți că îți trebuie și trimite comanda ta la office@pavcon.ro, împreună cu Numele si Prenumele, Adresa și Numărul de telefon, pentru a prinde Bonusul oferit de mine: trei luni de consultanță pe calea dezvoltării personale!
 
Cu respect și considerație,
Al tău, întotdeauna,
Constantin D. Pavel
This article was published on Thursday 22 February, 2018.
Current Reviews: 0
Write Review
Tell a friend
Tell a friend about this article:  
 Logare
Adresa e-mail:

Parola:

Am uitat parola

Fă-ţi Cont

 Lista mea de dorinte mai multe
0 produse
 Limbi
Romana
 Articole mai multe
Toate articolele (30)
CONCURSURI
CONDITII PUBLICARE (1)
EDUCATIE COPII (2)
FAMILIE (1)
INTELIGENTA FINANCIARA (2)
INTERVIURI (2)
LEADERSHIP (4)
MOTIVATIONAL (6)
NETWORK MARKETING (3)
POVESTIRI SF
RECENZII CARTI (1)
RELATIONARE (1)
SANATATE
SPIRITUALITATE (4)
UTILE SELF COACH (3)
 Top Distribuitori
    Imaginile si continutul acestui magazin online sunt proprietatea PAVCON eDucational!
    Copyright SELF COACH SYSTEMS ROMANIA © 2000 - 2023